SUP – Stand Up Paddleboard

Testa den snabbast växande vattensporten i världen. SUP har blivit väldigt populärt för att det kan utövas av alla. Det är lätt och roligt att lära sig, ger bra träning, uthållighet och balans. Brädorna är stabila och du står upp och paddlar med en lång paddel med ett blad.

var APP_ID=”2cb4d8980311a80d89ff7558a7d686f4c5ff4bcaf2045a4f3d08bfb7b522a092″; var WIDGET_ID=”v6PAAIznp3l7NXu”; if (typeof window.outventuresSettings == ”undefined”) {window.outventuresSettings = [];} window.outventuresSettings.push({ base_url: ”https://app.outventures.se/widget/”, app_id: APP_ID, widget_id: WIDGET_ID, floating: false, btn_text: {”sv”:”Boka nu”,”en”:”Book now”}, btn_style: { ”size”: ”large”, ”bg”: ”#0B0911”, ”color”: ”#ffffff”}, list_view: ”products”, product_types: [”products”,”vouchers”], products: [5588], });

Vi använder proffsiga uppblåsbara brädor från världsledande Red Paddle. Brädorna klarar marknadens högsta tryck och har egenskaper som hårda brädor.

Vi har följande brädor till uthyrning:

Red Paddle CO 10’7″ Ride WindSurf, Paddlarens vikt upp till 120 kg

Red Paddle CO 10’8” Ride, Paddlarens vikt upp till 120 kg


Hyrpriser SUP
SUPSUP WindSurf
2 h195 SEK350 SEK
4 h
295 SEK450 SEK
Heldag395 SEK550 SEK
Dygn (inkl. pump)595 SEK650 SEK

Utöver bräda ingår paddel, flytväst (obligatorisk) och leash (lina som gör att brädan inte försvinner om du ramlar av).

Vi har normalt inte personal på plats. SUP är inga problem att klara på egen hand vid normala vindar. Vindsurfing kräver lite mer av dig. Det är bra om du har provat tidigare annars väljer vi plats utifrån vindens riktning så att du lätt kan komma tillbaka till stranden.

Våra brädor är uppblåsbara och kan rullas ihop och transporteras. Vill du paddla någon annan stans får du med en pump så att du lätt kan transportera SUP:en dit du vill paddla.

Red Paddle CO 10’7″ Ride är byggd på världens mest sålda uppblåsbara SUP bräda (Ride 10’6″) där man har monterat en fästpunkt för vindsurfingsegel. För att brädan skall gå så rakt som möjligt är den även utrustar med en US Finbox. Windsurf 10’7″ har ett riktigt Daggerboard (centerbord) för ännu bättre kursstabilitet när man windsurfar.

Red Paddle CO 10’8” Ride Den perfekta brädan även till dig som är lite större eller som vill ha en bräda där även barnen kan följa med på turen. En superstabil bräda som är enkel att paddla.

Vanliga frågor

Är det svårt, kommer jag att ramla i?
Nej! Att paddla är absolut inte svårt. Brädorna är väldigt stabila. Vi kan aldrig garantera att du inte ramlar i, men det är inte ofta det händer, om du inte leker och vill testa gränserna lite.

Vad har man på sig när man paddlar?
Bekväma kläder som shorts/badkläder/träningskläder fungerar bra och du blir snabbt varm om du tar i lite. Dina vanliga kläder fungerar också men då kan det vara tryggt att ta med ett ombyte.

Cookie Consent with Real Cookie Banner