Vänern Outdoor erbjuder olika aktiviteter med båt. Allt från dagsturer till flerdagsturer med boende ombord.

Djurö nationalpark.
Följ med till exotiska och natursköna Djurö nationalpark i hjärtat av Europas största insjöskärgård. En gömd oas i innanhavet Vänern med Sveriges kanske solrikaste klimat.
Läs mer ->

Bo ombord 3 dagar – paddla kajak och segla i Vänerskärgården.
Upplev smultronställena bland Vänerns skärgårdar med kajakpaddling, segelturer och bekvämt boende i egen hytt på vår tvåmastade motorseglare M/S Pärla.
Läs mer ->

Vänern Outdoor


Bo ombord 5 dagar – paddla kajak och segla i Vänerskärgården.
Upplev smultronställena bland Vänerns skärgårdar med kajakpaddling, segelturer och bekvämt boende i egen hytt på vår tvåmastade motorseglare.  
Läs mer:

Aktiv semester för familjer med boende ombord i naturhamn.
Prova på segling, kajak, SUP, vandring och bad i naturskön skärgård under två dagar. Inga förkunskaper krävs. Barn i olika åldrar är välkomna.
Läs mer:

Vänern Outdoor

Hyra båt på Vänern
Söker du en motorbåt eller segelbåt? Hyr vår motorseglare så får du både motorbåt och segelbåt på samma gång. M/S Pärla är en komfortabel 40 fots tvåmastad motorseglare med skeppskänsla.
Läs mer:

Hyr båt
Akterhytt – överbädd

Bo på båt.
Bryggsegla i Mariestad. Närmare vattnet kan du inte bo. 9 kojer centralt i Mariestads hamn. 4 hytter, rejält kök, wc, salong och styrhytt.
Läs mer ->

Bo i naturhamn.
Drömmer du om båtsemester men saknar kunskap om att navigera och segla. Då är det här ett paket för dig. Vår skeppare tar er ut till en av Vänerns finaste naturhamnar. På plats får ni båten helt för er själva.
Läs mer:

Cookie Consent with Real Cookie Banner