Vänern Outdoors kajakuthyrning är helt mobil. Kajakerna levereras ut till den plats där du vill starta paddlingen från och hämtas upp där du vill avsluta. Hyrda kajaker levereras utan extra kostnad inom Mariestad (Hamnen, Ekuddens camping och Snapens friluftsgård/bad). 

Vill du hyra kajak i Mariestad och transportera den själv så lånar vi ut skumblock som enkelt fästs på ett vanligt takräcke. Då ligger kajaken/kajakerna stadigt på plats utan att skadas. Hämtar och lämnar gör du på Skiffervägen 5 i Mariestad, men ring först och bestäm tid. Vi är ofta ute på jobb och har då ingen bemanning.

I mån av plats åker du som hyr med utan extra kostnad om du önskar.

Om du hyr kajaker hos oss erbjuder vi ett paketpris pris på 200 kr + 50 kr/kajak + kajakhyran för avlämning på och hämtning från följande platser runt Mariestad:

  • Torsö
  • Dillö
  • Sjötorp
  • Lyrestad
  • Töreboda
  • Vristulven

För övriga transporter av hyrda kajaker utanför Mariestad tar vi ut en kostnad på 5 kr/km + 50 kr/sittbrunn + kajakhyran. Sträckan avser avståndet från Vänern Outdoor i Mariestad till iläggsplatsen och sträckan från upptagningsplatsen tillbaka till Vänern Outdoor.

Vi kan ta med upp till 6 personer och upp till 16 kajaker per vända. Detta gör att du kan planera in en tur från en plats till en annan utan att behöva paddla tillbaka samma väg.

Bokning:
Ett paket där vi transporterar kajakerna du hyr bokas på info@vanernoutdoor.se eller på telefon +46 (0)735 81 82 82. För priser och hyresvillkor se Hyra kajak i Mariestad